Vrijgesproken!

Het gerechtshof heeft mij vandaag op alle punten, dus integraal vrijgesproken! Na 3,5 jaar lijkt de nachtmerrie voor mij en mijn gezin nu eindelijk voorbij te zijn, althans voor wat betreft de strafzaak. Bravo Han Jahae, die samen met Gwen Jansen en met de hulp van andere medewerkers van Jahae Advocaten met ongelofelijk veel inzet en geduld de vooringenomen en onterechte beschuldigingen van het Openbaar Ministerie heeft weten te weerleggen. Het OM heeft nu 14 dagen de tijd om tegen de vrijspraak in cassatie te gaan bij de Hoge Raad.

13 gedachten over “Vrijgesproken!

 1. Proost schat !!!
  Everything will be just fine….De aanhouder wint!
  Van harte,
  Liefs Vanes X

 2. Lieve lieve schat, ik heb het al gezegd toen ik een openingsstukje mocht schrijven op deze mooie blog en je ziet het he, Mars: Truth shall overcome!

  Ondanks dat je 8 maanden in gevangenschap hebt gezeten, ons leven 3,5 jaar lang werd beheerst door deze rechtszaak en we ons prive-leven al die tijd “aan de kant” hebben moeten zetten: Nothing has ever gotten us down!!!

  Ik ben zo trots op jou en Han. Jullie zijn echt geweldig, want het was echt geen gelopen race. Maar eindelijk is het dan zover… je bent vrijgesproken. Wat hebben we naar dit moment toe geleefd. Ik hou van je, je bent mijn knoerd van een man! Priscilla

 3. Geluk Gewenst met de Vrijspraak!
  Zou toelichting per weblog ook leiden tot méér inzicht bij rechtbanken?
  Nu ben ik heel benieuwd hoe de HR gaat oordelen over de kwaliteit van de bewijsvoering tégen Willem Holleeder. Met name over de bewijswaarde van de ‘achterbankverklaring’.
  Mvg.

 4. 3,5 Jaar lang hebben we (met vele anderen) vanaf dag 1 met julie meegeleefd en in gedachten meegevochten. Maar zoals jij en Priscilla hebben gevochten is ongelofelijk. Wat een strijd hebben jullie moeten leveren. En iedere keer weer de ene na de andere teleurstelling moeten verwerken. Maar uiteindelijk is er dan toch die historische zege waar ik als vriend bij mocht zijn. Een meer dan terechte overwinning.
  ‘Luctor et Emergo’
  Nogmaals gefeliciteerd,
  Marcel & Elly

 5. Proficiat.

  P.s.: Een Amsterdamse Officier van Justitie bij een peptalk: Afgelopen jaar stonden we aan de rand van de afgrond maar sindsdien hebben we een grote stap voorwaarts gemaakt!

 6. He Beauty Geweldig nieuws!!! Ik heb je verhaal volledig gelezen van begin tot einde, tjonge wat hebben jullie een K periode gehad. Gefeliciteerd met deze fantastische overwinning! Dit is wat jullie nu absoluut verdiend hebben!!
  Liefs claudia

 7. beste Marcel gefeliciteerd maar nu is het opletten geblazen. Die engerds van de Bibob gaan hier niet tegen kunnen. Jodokus Cohen die in het verleden geld heeft ontvangen van de familie Moeller uit Antwerpen gaan absoluut jagen op je. Overigens komt Cohen wel eens ‘s nachts op de Kromboomsloot. Daar woont die Belinfante volgens mij. En over Asscher hoef je je niet meer druk te maken want die is gepakt met declaraties. Overigens komt Asschertje, net als de familie Moeller, uit een diamanten familie. Toeval? Haha. Toeval bestaat niet Marcel.

 8. HE,HE,HE, EINDELIJK, MARCEL EN PRIZ EN KEANU, EINDELIJK “JUSTICE” heeft zegevier, en terecht
  Vanaf alle eerst dag, wist ik al dat je niets mee te maken had met die hele affaire.. maar ja, Justitie zoek altijd een ZONDEBOK he…
  Wat hebben jullie door die klooooooooojo’ s meegemaakt in die laaste 3,5 jaren, niet te geloven, en jullie familie en vrienden…
  Dat is JUSTICE in NL….
  en betreffend BIBOP, nou! inderdaad, die Cohen en Aascher, kunnen beter ook in cofeeshop gaan werken, omdat wat ze nu alleen doen is “AMSTERDAM KAPOT MAKEN”, en nu klagen ze dat stad heeft veel minder inkomen en tourist. NOU, hoe kan dat nou he….
  Nee, die 2 en de hele PVDA kan van mij oprotten uit de stad..
  Geniet nu van je vrijheid, ga lekker op vakantie, en terug voor nieuw AANVAL, op de BIBOP..
  Ik zal voorop lopen met demonstratie he
  VRIJDAG 3 JULI, was mijn mooiste dag van het jaar
  CLOOFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

 9. Marcel, ik heb je vrijdag niet persoonlijk gesproken, dus doe ik het even zo. Hartelijk gefeliciteerd met dit geweldige resultaat! Het zal een enorme opluchting voor jullie zijn.
  Groet, Anique Slijters

 10. Beste Marcel. Zoals ik al eerder memoreerde moet je nu gaan oppassen voor de Bib(s)bop brigade maar dat wist je zeker zelf al. Echter adviseer ik je om alle correspondentie glashard op het net te zetten. En vooral naam en toenamen van de behandelende ambtenaren. Wat zij kunnen, kan jij ook. Je denkt dat ze dan misschien nog harder reageren maar die stakkers kennen toch geen genade dus het maakt niet uit. Lekker alles publiekelijk inscannen en publiceren en op dezelfde heldere manier becommentariëren als je tot nu toe hebt gedaan. Wat je ook kan doen is Asscher schrijven en vragen voor een afspraak (ook op het net zetten). geen antwoord? Blijven schrijven en blijven plaatsen. Cohen verbleef ten tijde van zijn Antwerpse diamond-connectie in Maastricht overigens en heeft hen, voorzover bij mij bekend, in 2004 voor het laatst gesproken. Daarbij speelt ook het volgende: Wellicht gaat Paarlberg in een ontnemingsprocedure zodat de hypotheek op de panden (als die nog bestaat) in handen over kan gaan van de gemeente. Ik zou derhalve Paarlberg al een briefje schrijven dat je in geval van “change of control” geen toestemming geeft en in de hypotheek akte aanvullend dit te laten opnemen. Leo de Wit is nu bezig een huis te zoeken op de Antillen voor permanente vestiging en ik vraag me af waar hij dit allemaal van doet want zijn optrekje in Kralingen bij Rotterdam staat nog niet te koop.

 11. met veel interesse las ik een uurtje geleden uw commentaar over een artikel uit De Telegraaf over rechter V van het Holleeder-proces in 1ste aanleg. Vervolgens plaatste ik een reactie met nóg enkele vermoedens van rechtelijke vooringenomenheid: zoals de weigering, destijds, om het 200 pagina’s tellende accountantsrapport (inzake Paarlberg) integraal toe te voegen aan het Holleeder-dossier.
  Na de geslaagde plaatsing schreef ik nog een kleine aanvulling, maar direct na deze plaatsing, mis ik beide reacties van mijn hand plús úw artikel dat ik ook niet terug vind nu. Wel kunt u bij ‘laatste reacties’ (zie daar) nog de eerste regel zien van mijn reactie over rechter V., echter zonder link.
  Is er een storing opgetreden? Zo ja, kunt u svp uw betreffende blogje dan opnieuw plaatsen? Het was m.i.zeer interessant voor de critici onder de procesvolgers?
  Mvg
  mary franssen
  (webnaam v m.y. franssen)

 12. @ mary franssen

  Mijn artikel over mr. Verpalen is in juni 2008 gepubliceerd. U kunt het terugvinden in de archieven van deze weblog, alsmede uw verdwenen reactie. De reden waarom deze niet bij de ‘Laatste reacties’ verschijnt is waarschijnlijk omdat u bij plaatsing uw naam niet heeft ingevuld.

 13. @ mijnheer Kaatee (00:44)
  bedankt, ik heb het gevonden. Iets dergelijks was afgelopen week ook op de radio over rechter V. Het onderwerp was blijkbaar (weer) actueel.
  U heeft m.i. (ook nog) journalistiek talent. Ik blijf uw verslagen volgen.
  Mvg

Reacties zijn gesloten.